Hoe kan ik u helpen?

Als ervaren arts en betrokken ACT-therapeut kan ik veel voor u betekenen:

  • Vooraf voer ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u om te bepalen op welke manier ik u het best van dienst kan zijn.
  • Ik behandel langdurige en soms onbegrepen medische en/of psychische klachten. Denk bijvoorbeeld aan: buikpijn, hoofdpijn, duizeligheid, hartkloppingen, benauwdheid, chronische vermoeidheid, gewrichtsklachten, pijnklachten, depressieve klachten, angststoornis, burn out, overspannenheid, of een combinatie van (deze) klachten.
  • Desgewenst kan ik vooraf of tijdens het traject een zogenaamde dossierstudie doen, waarbij ik de relevante informatie die op papier en in andere door u aangeleverde documenten staat, bestudeer en analyseer. Op die manier kan ik mijn medische expertise inzetten bij het beoordelen of uw diagnose en behandeling adequaat zijn.
  • Ik kan u begeleiden naar (u) beter voelen.
  • Als u het prettig vindt, ga ik met u mee naar een afspraak met uw specialist om gerichte vragen te kunnen stellen en vervolgens samen met u alle voors en tegens van een behandeling op een rijtje te zetten of om te 'vertalen' wat de specialist u heeft verteld.
  • Wanneer u moeite hebt uw (chronische) klacht te accepteren, kan ik doelgerichte ACT-therapie inzetten.
  • Ook als u partner of familielid bent van iemand met een chronische aandoening, kan ik u uitleg geven en begeleiden bij het leren omgaan met lastige situaties of gezondheidsklachten.
  • Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden denkbaar waarbij ik mijn brede kennis en ervaring inzet om te komen tot een diagnose en een behandelplan of -traject dat bij u past.


Wat zijn de kosten?

Kennismaking particulieren (ca. 30 minuten): gratis

Tarief particulieren: € 95 per uur (exclusief 21% BTW)

Tarief bedrijven: offerte per traject, op aanvraag.


Ik ben in gesprek met zorgverzekeraars om mijn dienstverleningspakket in aanmerking te laten komen voor verzekerde zorg. Tot op heden zijn de meeste zorgverzekeraars daar erg terughoudend in aangezien mijn innovatieve zorgaanbod nog niet past in een voor hen "bekende" categorie. 


 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info